BoIS Philip Ljung i A-laget under nästa säsong

Att det varit turbulenta dagar för Landskrona BoIS har knappast undgått någon som följer laget. Jonas Thern och Håkan Svensson är kontrakterade som assisterande tränare, respektive målvaktstränare inför nästa säsong, samtidigt som trotjänaren Billy Magnusson inte får förlängt kontrakt. Något som fått Mikael Hjelte och Bernt Lindgren att hoppa av sina platser i klubbens fotbollsutskott. Samtidigt pågår arbetet med den nya spelartruppen under nästa säsong. Under förra veckan blev det kart att Presba Birlik-spelaren Edafe Egbedi kommer spela för BoIS, positionen är högeryttermittfält. Under söndagen blev det också klart att en av BoIS egna produkter kommer att ges en större roll. Det gäller 19-årige Philip Ljung som i år mest spelat U19 men även ingått i A-lagstruppen.
– Det känns mycket bra att jag kan fortsätta och helt inrikta mig på A-laget. Jag känner mig mogen den uppgiften nu efter att i två år ha tränat med A-truppen, säger Philip Ljung till BoIS hemsida.
Mittbacken Philip Ljung har en del att brås på, pappa Roger ingick i den legendariska svenska truppen under VM 1994. Hans kontrakt gäller för ett år med option på ytterligare ett.

Läs även: ”Nigeriansk talang till BoIS nästa säsong”

Bilden ovan: gna BoIS-produkten Philip Ljung är klar för A-laget under nästa år. Foto: Bert Lundqvist/BoIS