Dansbandskung till Asmundtorps kyrka och idrottshallen

Lika säkert som amen i kyrkan och Kalle på julafton börjar det bli att julturnén ”I juletid” kommer till Landskrona, så även i år, det 14e året som turnén drar land och rike runt.

Två föreställningar blir det, 28 november och 21 december, tiden är 19.30-21 för båda föreställningarna. Konserten den 28 november hålls i Asmundtorps kyrka, medan konserten den 21 december hålls i Landskronas idrottshall, vid båda tillfällena kommer dansbandskungen Christer Sjögrens honungslena stämma ljuda. Traditionella julmusik utlovas, med Christer Sjögrens personliga favoriter, ackompanjerade av Magnus Johansson på trumpet. Som tidigare år så är även lokala körsångare med. Biljetter kostar 320 kronor och finns på juliusbiljettservice.se.

Bilden ovan: Julturnén ”I juletid” kommer till Asmundtorps kyrka och idrottshallen. Från vänster: Marcus Ubeda, Christer Sjögren och Magnus Johansson. Foto: Press