Framgångar för Landskrona kvinnliga GF i Götalandsmästerskapen

Landskrona kvinnliga GF stos som arrangör när Götlandsmästerskapen i rytmisk gymnastik avgjordes i lördags i Glumslövs idrottshall.
Hemmaklubben stod för flera fina insatser, inte minst junioren Meja Engdahl som satte nytt personligt rekord genom en serie där alla program belönades med mer än 13 poäng.
Även seniorerna visade framfötterna, Wilma Mårtensson gjorde en jämn prestation i både boll, käglor och tunnband, och lyckades knipa andraplatsen efter Alma Ljungkvist från Göteborgsklubben GF Energo. Även Doruntina Goxhuli tog hem en medalj, bronset. Tillsammans lyckades Wilma Mårtensson och Doruntina Goxhuli spränga den magiska 13-poängsgränsen i sin andra körning i klassen Dou för seniorerna, något det var mycket nöjda med.
I medaljskörden fanns också ett silver för ungdomsgymnasten Tuva Henckel, som tävlade i grenarna fristående, tunnband och käglor.
Unga talangen Oliva Kristensson Nilsson dras fortfarande med sviterna av en skadad vänsterfot och avstod därför från tävling. Två uppvisningsprogram blev det dock från hennes sida, där hon visade prov på god utveckling i danssekvenserna.

Bilden ovan: Wilma Mårtensson. Foto: Leo Erdfelt