Papperstidningen mediapartner till Landskronakarnevalen 2017

Redan i tisdags den 15 november drog karnevalsstaben igång arbetet med kommande års Landskronakarneval.
Inför inbjudna gäster presenterade Creandia, företaget som arrangerar Landskronakarnevalen ramarna för kommande år.
På plats fanns politiker, tjänstemän från kommunen, sponsorer och samarbetspartners. Flera nyheter och visioner lades fram och bland annat presenterades karnevalens nya mediapartner. Papperstidningen Landskrona har fått det roliga och spännande uppdraget att ombesörja marknadsföring och inte minst produktionen av årets karnevalstidning.
Dennis Westerberg, Niclas Lundblad och Lena Bergkvist berättade om utmaningarna och ambitionen att i ännu högre utsträckning skapa en karneval för alla, bland annat genom återigen ha en egen scen för alla med någon form av funktionshinder.
Målet 2017 är som alla tidigare år att försöka toppa föregående år. Det gäller såväl artister som utbud. Ett jobb som inte är helt lätt med tanke på den höga kvalitet det hittills hållit.

Bilden ovan: Dennis Westerberg Creandia berättade för åhörarna om tankarna och planerna för 2017. Foto Ulf Jönsson

_mg_3891
Torkild Strandberg deltog i upptakten av Landskronakarnevalen 2017. Foto Ulf Jönsson

Torkild Strandberg deltog i upptakten av Landskronakarnevalen 2017.
Torkild Strandberg som tillsammans med flera andra uttryckte sin förståelse för det tuffa arbete som karnevalsstaben står inför, inte minst när det gäller ekonomi och logistik. Creandia som mer än gärna delar med sig, vurmar lite extra för Landskronas föreningsliv och brukar därför ta hjälp av föreningarna med vissa saker och på så sätt blir det flera hundratusentals kronor tillbaka till föreningarna bara på grund av Landskronakarnevalen.
Redan nu tittar man på 2017 års akter och det är ett riktigt pussel och svångremsarbete. Man vill gärna bjuda på heta namn men många av dessa kostar ofantliga summor pengar så man letar hela tiden efter heta namn med humana prislappar. Och hittills har man lyckats fantastiskt bra med den kombinationen. Det kommer att bli spännande att se hur Landskronakarnevalen kommer att ta form.
I Papperstidningen och på papperstidningen.se kommer du fortlöpande hitta uppdateringar om Landskronakarnevalen 2017.

Dennis Westerberg Creandia berättade för åhörarna om tankarna och planerna för 2017.