Personliga presenter – hos Audio Video

Det drar ihop sig och våndan över julklappsinköpen ligger där som en klump i magen. Vad ska jag ge syster Yster, mamma Svea, pappa Lars och alla andra? Har man inte den där helt perfekta idén klar redan från början, ja då är ett besök hos Audio Video  & Stjärnurmakarna helt perfekt.

Lider du som många andra av julklappsvånda, lugn Audio Video & Stjärnurmakarna har lösningen. För inget är väl egentligen roligare att få än nåt träffsäkert och väldigt personligt? Hos Audio Video & Stjärnurmakarna har man satsat hårt på att erbjuda fotopresenter eller ja foto och foto, vi kan benämna det bildpresenter. Dom printar nämligen din valfria bild, foto, teckning eller logga på hur mycket bra saker som helst. Muggar, pussel, mus-mattor, förkläden, t-shirts, gympapåsar och kort av alla slag.
På så vis kan du ge bort en helt unik klapp som förhoppningsvis mottagaren dessutom har nytta av.
– Det är väldigt uppskattat, berättar Nikola Ilic, delägare av butiken.

Nikola Ilic och Victor Pålsson är ordentligt laddade inför julen. Man kommer från och med första advent ha öppet alla veckans dagar.
Nikola Ilic och Victor Pålsson är ordentligt laddade inför julen. Man kommer från och med första advent ha öppet alla veckans dagar.

Kan förbeställa
Man har nu inför jul dessutom laddat lagret med nya modeller av de olika produkterna och bland annat har man tagit hem snygga kaffemuggar med svart insida och muggar där trycket framträder först när muggen blir varm.
På Audio Video & Stjärnurmakarnas nya hemsida sphuset.se finns alla produkter. Man kan förbeställa för att sedan hämta i butiken, men man hittar också mängder av inspiration och färdiga fotopresenter att köpa.
Julsortimentet i butiken består trots allt inte bara av fotopresenter. I halva butiken erbjuder man Stjärnurmakarnas sortiment och nyligen hemkommet är bland annat den senaste tidens mest omskrivna märke; det svenska Triwa som har en klassisk Skandinavisk design med rena stora eleganta urtavlor. Även läderremmarna på klockorna är tillverkade av svenskt läder. Förutom Triwa har man fått hem Daniel Wellingtons nya kollektion Black som alla har svart urtavla samt bestsellern Michael Kors nya klockor.

Mer än bara affär
Butiken är helt enkelt laddad för julhandeln men det är viktigt att framhålla att Audio Video & Stjärnurmakarna är så mycket mer än bara affär. Direkt i butiken genomför man reparation av klockor bland annat. Med en egen urtekniker på plats kan man ge kunderna bra och snabb service. Detsamma gäller alla  fotopresenter som tillverkas på plats.
Bildframkallning av digitala bilder är också en viktig bit. Man har nyligen skaffat ett nytt modernare labb och kvaliteten på både kemikalier och papper är den absolut bästa och kommer från Fuji. Man har också all utrustning för att konvertera gamla godingar på VHS eller smalfilm till DVD eller USB-minne och man överför dessutom gamla ljudband till CD.
Till det mesta man säljer erbjuder man också ett tillbehörssortiment. Till klockorna använder man exempelvis Hirsch som leverantör av remmar och länkar. Det är Hirsch som tillverkar remmar till Omega och Longines bland andra så dessa håller enormt fin kvalitet.
Audio Video & Stjärnurmakarna i Landskrona är en väldigt komplett butik och har ett sortiment som passar extra bra för den som är på jakt efter bra julklappar. Gör ett besök i butiken eller på sphuset.se och låt dig inspireras så har du strax ro att njuta av veckorna fram till jul.