Specsavers och DataPryl bjuder på julmiddag på Malvan

Den 7 december arrangerar Specsavers i Landskrona tillsammans med DataPryl en julmiddag i de nya lokalerna på Malvan. Idén fick Pierre Lindell när han funderade över hur han skulle kunna göra något gott till jul. Han visste att Jonas Ekelund på DataPryl även han funderade i samma banor och efter att Pierre diskuterat med sin kompanjon Christer Lundius kontaktade Pierre Jonas som tyckte det var lysande.

De två företagen kommer tillsammans bjuda på julmiddagen men också dela ut en goodiebag till alla som anmält sig.

– För att kunna delta i julmiddagen på Malvan måste man föranmäla sig och skulle någon missa att göra detta finns det säkert mat, men kanske ingen goodiebag.

Julmaten som kommer att serveras kommer från Gitte Sundin på Hem-Service som genom att lämna en hel del rabatt också bidrar till det hela.

Specsavers engagemang slutar dock inte där. Precis som förra året kommer man erbjuda gratis glasögon och synundersökning till Malvans gäster. Förra året var det mycket uppskattat och både Christer Lundius som kläckte idén, Pierre Lindell och personalen ställer dessa dagar upp gratis utan lön för att kunna genomföra det hela. Vilket datum det blir i år är oklart men Papperstidningen lovar att återkomma när vi vet.

Specsavers fortsätter också sin insamling av glasögon till behövande i Tanzania. Ett fantastiskt och viktigt engagemang.

 

Foto Per Eeg-Olofsson