Våra bästa tips inför julen

JulbordUtskrift
Har du ännu inte bokat in dig på årets julbord? Då ska du skynda dig. I vår Julbordstidning hittar du många av pärlorna i vårt område. Har du inte kvar din Julbordstidning finns den här på vår hemsida.

Handla lokalt
Så här en månad innan jul börjar det bli hög tid att handla årets julklappar och julmat. När du handlar lokalt gynnar du inte bara den enskilde handlaren. I slutänden gagnar det alla invånare eftersom den lokala handeln bidrar med skattepengar och inte minst mångfalden och gemyten i stan. När det kommer till mat finns det ytterligare fördelar med minskade transporter, bättre djurhållning och inte minst ro i själen när du vet exakt vad du stoppar i dig.

Årets julklapp
Vad årets julklapp blir vet vi ju sällan i förskott, men att dela med sig till dom som inget eller lite har borde stå på allas julinköpslistor. Det spelar egentligen ingen roll vad man delar med sig till, det finns många behövande och välgörande ändamål så du hittar garanterat något som du personligen känner lite extra för.

Var beredd
Jultid och trafik är ofta en olycksdrabbad kombo. Se till att både du och din bil är i bra skick. Bra vinterdäck, extrakläder och en snöskyffel i bilen är ett minimum. Var ute i god tid och försöka att se bilköer som en självklarhet så håller du humöret på topp och blir på köpet en bättre och tryggare bilförare.