Det drar ihop sig för Homecoming Party

Varje stad har sin samlingspunkt när släkt och vänner återvänder hem för att fira julen ihop. I Landskrona eller Borstahusen, om man ska vara precis, är Pumphuset just det stället som år efter år skapar högtryck när partajsugna hemvändare samlas på juldagen.

För sjunde året i rad bjuder Pumphuset med Niclas Lundblad och Jörgen Einsbohr  i täten in till Homecoming Party. Precis som traditionen bjuder står Prebens Pågar på scenen och redan nu är det stor efterfrågan på förköpsbiljetterna.
dsc_6304– Alla brukar få plats, men det kommer alltid jättemycket folk på juldagen och många som reser en bit vill vara säkra på att dom kommer in, berättar Niclas Lundblad.
För det är just hemvändarna som dominerar denna kväll. De som med rötter här vill passa på att umgås med alla gamla kompisar som man bara träffar på just Pumphuset på juldagen varje år.

Bosse Nilsson i Prebens Pågar tycker att det som vanligt ska bli kul att få spela på Pumphusets Homecoming Party.
– Jag tror faktiskt att det är en av årets roligaste spelningar och den vill man ju inte missa. Det är alltid ett jäkla tryck, mycket glada människor och många bekanta ansikten, berättar han.
Och det är inte konstigt att detta blivit tradition för många. För vem vill inte ha lite partaj efter julaftons stillasittande och julmatsätande. Ett riktigt bra partaj sitter som en smäck och vill du vara säker på att får riktigt roligt är det till Pumphuset du ska gå.

Efter juldagens Homecoming Party återstår egentligen bara nyårsfesten på Pumphuset. Även den kommer bli något alldeles speciellt. Nio-rätters meny, vinpaket, Champagne och dans för 995 kronor, bättre kan det knappast bli. Även nyårsfesten brukar bli fullbokad tidigt så här gäller det att vara ute i god tid.
Efter att det nya året inträtt tar gänget på Pumphuset en välbehövlig semester och öppnar igen den 10 februari med After Work.
Nicklas Lundblad tar en minuts paus från julbords-bestyren som dominerar just nu.
– Vårt Homecoming Party har blivit tradition för många och det är verkligen tryck här på juldagen.

Foto bilden ovan: Niclas Lundblad

Prebens Pågar står som vanligt för musiken och garanterat högtryck på partajet. Från vänster Lasse, Bosse, Johan, Bobby och Matti.
Prebens Pågar står som vanligt för musiken och garanterat högtryck på partajet. Från vänster Lasse, Bosse, Johan, Bobby och Matti.

Vill du boka dig…

  • för årets kanske roligaste Home-coming Party ringer du 0418-131 30 eller besöker restaurangen.
    Detsamma gäller såklart om du vill boka dig för nyårsfesten.