God Jul till er alla

Så var vi då framme vid julafton. En dag när många samlas med vänner eller familj, medan andra föredrar lugn och ro framför tv eller en sprakande brasa. För de flesta av oss en dag fylld av kärlek och omtanke, men för några få en dag av ensamhet utan familj, utan vänner. Vårt samhälle blir allt tuffare att leva i, segregationen större och därför är det ännu viktigare att vi som är lyckligt lottade tänker lite extra på de människor som inte haft samma tur.

Bjud hem en ensam person, ge bort en julklapp till någon som aldrig får eller dela med dig av det du kan till dom som saknar möjligheter. En liten gest för dig, men en gnista av hopp, en mätt mage och vetskapen om att både godhet och kärlek finns kan vi alla behöva någon gång i livet.

Vi på Papperstidningen har i år känt otroligt mycket kärlek och uppskattning. Ni har alla tagit emot oss med öppna armar och så här när lite ledighet står för dörren vill vi passa på att tacka er för att ni finns och för att ni är dom som gör vårt arbete mödan värd. Vi hoppas ni känner vår uppskattning och vår vilja att dela med oss av det ni tycker är viktigt. Vi är tillbaka strax efter nyår och tills dess hoppas vi att ni får glädje av både tidningar och läsning på webben. Missa inte våra tävlingar.

Tills dess

Ha en riktigt riktigt god jul och ett gott nytt år!