Han håller grytorna kokande för Musikhjälpen

Under denna vecka kan du köpa mat från Restaurang Stationen från en matvagn som står utanför Ica Gunnarssons i Svalöv.  Maten som serveras är grytor med oxkött eller kyckling, men det finns också ett vegetariskt alternativ för cirka 60 kronor.
Överskottet går till Musikhjälpen.

– Det kommer också finnas kaffe, glögg och pepparkakor, säger Jörgen Roslund, som driver Stationen i Röstånga.
När du läser detta har matvagnen varit på plats utanför Ica i Svalöv under måndag och tisdag klockan 11-19. Resten av veckan ser ut så här: onsdag till lördag klockan 11-15 och söndag klockan 11-19. Sluttiderna är preliminära, beroende på åtgång av maten.
Föreningen Marhaba är också med och hjälper till.

Bilden ovan: Jörgen Roslund från Restaurang Stationen lagar mat till förmån för Musikhjälpen. Denna vecka kan du köpa hans mat från en matvagn utanför Ica i Svalöv. Foto: Jonas Lundin /Arkiv