Hjälp oss utse bästa förstasidan!

… och vinn presentkort!

Den 27 april kom utkom Papperstidningen Landskronas fullmatade premiärnummer. Då hade vi på redaktionen och säljavdelningen jobbat hårt i ett antal veckor för att allt skulle klaffa och en bra gratis, lokal tidning skulle kunna delas ut i din brevlåda. Med en helt ny produkt kunde vi förverkliga alla våra idéer och genomföra det vi brinner för, nämligen att stötta det lokala näringslivet och bevaka allt intressant som händer på hemmaplan åt er läsare.

Efter 36 utgåvor kan vi nu summera vårt första år och vi är faktiskt lite stolta över det vi har gjort, om vi lite ödmjukt får säga det själv. Vi tror och hoppas att ni läsare också uppskattar både vår Papperstidning och vår hemsida, som innehåller ännu mer läsning.

Nu vill vi ha er hjälp att utse 2016 års bästa förstasida. Överst på sidan ser du några stycken av dem, men du kan naturligtvis rösta på alla årets förstasidor.

Bland er som röstar lottar vi ut presentkort från Audio Video, Team Sportia, Flizans, Wittings och Väskshopen.

Tävlingen pågår till och med den 14 januari.

Här kan du se alla första sidor: www.papperstidningen.se/e-tidning/

Bästa förstasidan - Landskrona

 

Skicka in