Isbanan på Karlslund nu öppen för säsongen

Nyligen öppnad utomhusisbanan vid Karlsundsparken för säsongen. Som tidigare är det fri åkning alla dagar, isbanan är belyst fram till klockan 21. Ett grillhus finns bredvid banan för den som vill grilla eller bara sitta ned med medhavd mat och dryck. Även ishallen är öppen för allmänheten under helgerna som vanligt, öppettiderna är klockan 11-12.30 under lördagar och söndagar. Under julledigheten, mellan den 19 december och 8 januari blir det också utökade öppettider, se kommunens hemsida för vilka. Vid fyra tillfällen kommer isen i Ishallen vara reserverad för lek och spel med klubba.
– Vi har märkt att det finns ett intresse för spel med klubba på allmänhetens åkning, säger Petrit Parduzi, uthyrningsansvarig på fritids- och kulturförvaltningen, i ett pressmeddelande.
– Säkerheten för alla på isen är viktig så nu under julen har vi därför tilldelat särskilda dagar och tider då det endast är tillåtet med spel med klubba.
Som tidigare går det att hyra skridskor och hjälm för 30 kronor.

Foto: Landskrona stad