Mjällbytalang till BoIS

Mjällbys Adi Nalic, 19 år, spelar i Landskrona BoIS kommande säsong. Han har skrivit på ett avtal med BoIS för 2017.

Det skriver BoIS på sin hemsida.
Adi Nalic är mittfältare eller anfallare. För några år sedan provspelade han med Milan och Fiorentina. Mjällby är moderklubben och under den gångna säsongen flyttades han upp i A-truppen. Dock satte en infektion i kroppen stopp för spel fram till sommaren. I våras blev det därför enbart sporadiska inhopp.
– Det är ett framtidslöfte som ville komma till oss för att utvecklas som fotbollsspelare. Han är den typen av fotbollsspelare som vi letar efter, har bra teknik, spelintelligens, är stark och har en härlig personlig karaktär. Han springer mycket i djupet men har också en bra defensiv, säger BoIS-tränaren Agim Sopi till klubbens hemsida.
– Jag tror mycket på honom.

Fotot ovan: Landskrona BoIS