Sprakande provskjutning

Utan några som helst andra aspekter invägda så är det fantastiskt vackert med ett sprakande fyrverkeri. Med kunskap och genom att till exempel gå ihop i grannskapet eller i byn blir dessutom fyrverkeriet en bra upplevelse för alla individer, såväl djur som människa. Varje år arrangerar Svea Fireworks provskjutningar under ordnade former. Detta är inte bara ett bra tillfälle att se alla fantastiska varianter och nyheter, det är också en möjlighet att exempelvis lyssna på vilket ljud dom olika ger ifrån sig. Djur har nämligen en tendens att reagera mer på vissa.
All personal i Svea Storebutikerna är specialutbildade för att kunna hjälpa dig som kund på alla sätt och vis och genom deras råd kan du skapa ett fyrverkeri som inte bara ser fantastiskt ut, utan som både är säkert och en behaglig upplevelse, för alla.
Idag den 7 december nere vid Linjen här i Landskrona har du möjlighet att delta i årets provskjutning. Man drar igång runt klockan 20.00 och det kommer garanterat bli en sprakande upplevelse. Missa det inte!