Vacker Lucia i fullsatt Asmundtorps kyrka

dsc_6441

Det var en till bredden fylld kyrka när Lions Citadella tillsammans med Landskrona församling arrangerade sin årliga Luciakonsert. Eftersom den kyrka man brukar vara i, Sofia Albertina, fortfarande är under renovering, hade man fått lov att använda Asmundtorps kyrka. Kyrkan som är otroligt vacker i vanliga fall, var för kvällen extra pyntad med ljus och åter ljus vilket skapade en varm och fantastisk inramning.

dsc_6424

Cabaré Mix rockade loss i kyrkan.

Luciakonserten bjöd på vacker musik men också en hel del tänkvärda ord. Stämningen i kyrkan steg kanske lite extra när Cabaré Mix bjud på rockiga jultoner och när den skönsjungande Max Hegedal sjöng Leonard Cohens Halleluja var nog ingen oberörd.

dsc_6462

Natalie Oltner kröntes av Gunlög Stenfelt som råkade blåsa ut ljuset efter att hon tänt Luciakronan.

Årets Lucia Nathalie Oltner strålade och med hjälp av scouterna kröntes hon officiellt av Gunlög Stenfelt. Luciakören bjöd även dom på klassiska julsånger. För musiken stod Gilgameshorkestern som också kompade både körer och solister.

Luciakonserten 2016 blev en mycket vacker och stämningsfull kväll. Tack för det Lions Citadella och Landskrona församling.