Karnevalsstaben på Sweden Live

Landskronakarnevalen planeras just nu för fullt. I veckan besökte karnevalsgänget Linköping och Sweden Live.

Sweden Live är ett årligt återkommande evenemang där ledande turnébolag träffar musikarrangörer. Under ett par dagar träffas parterna och diskuterar tillgängliga artister och priser. På  kvällarna visar turnébolagen upp en del av sina artister i showcases. Artisterna framför ett par låtar var och bland årets urval fanns allt från Idol-deltagare, Magnus Carlsson till skatepunkbandet Millencolin och Miss Li.

Johnny Karlsson håller i kameran och bakom honom Niclas Lundblad, Johanna Winhag och Fanny Persson.

Landskronakarnevalen har ett uppdrag av Landskrona stad att skapa ett evenemang för alla. Man tittar därför på många olika genrer för att få till ett program som ska tillgodose så många Landskronabor som möjligt. En del artister man gärna skulle vilja se på karnevalen turnerar inte i sommar och en del är för dyra, men med det fantastiska utbud som finns i Sverige är man säker på att få till en riktigt bra karneval även 2017.

Foto Johanna Winhag