Landskronakarnevalen planeras för fullt

Det dröjer ett tag ännu, men trots det är nu arbetet med årets Landskronakarneval i full gång. Creandia som genomför karnevalen åt Landskrona stad, börjar få riktigt bra rutin på arbetet vilket gör att man från år till år hinner göra både förbättringar och förnyande av innehållet. I år är vi extra glada då vi på Papperstidningen får vara en del av arrangemanget som Landskronakarnevalens mediapartner. Första upptaktsmötet kring de mediala frågorna och inte minst årets Karnevalstidning hölls häromdagen på Papperstidningens redaktion. Vad som beslutades är dock än så länge en hemlis, men vi lovar att inom kort kunna avslöja lite nyheter.

På bilden från vänster Karnevalsgenralen själv Lena Bergkvist, Papperstidningens Jenny Lindén och Johanna Winhag som också ingår i karnevalsstaben.