Startskottet avlossat för Landskronagalan 2017

Vill du synas på Landskronagalan 2017? Då ska du  börja planera nu, för samtidigt som du får denna tidning i din brevlåda börjar arbetet med årets Landskronagala.

Landskronagalan är ett av Landskronas största och kanske mest omtyckta evenemang med syfte att uppmärksamma och hylla prestationer inom idrotts- och näringslivet!
Genom att lyfta förebilder skapas stolthet och ambitioner. Landskronagalan har under 10 år varit  en stark brobyggare mellan föreningar och näringsliv. Det nätverk som bildas kring galan bygger relationer mellan entreprenörer och föreningsaktiva vilket i sin tur bidrar till utveckling och tillväxt i vår vackra stad.
Landskronagalan är ett omfattande arrangemang som kantas av glitter, glamour och ära. Här uppmärksammas prestationer och ambitioner något som är viktigt för att synliggöra alla som bidrar till att sätta Landskrona på kartan. Som vanligt blir det röda-mattan-mingel, middag och scenshow med prisutdelning och underhållning. Årets gala kommer garanterat bli något utöver det vanliga med tanke på att det är 10-års jubileum.

Mer info kommer du inom kort hitta på Landskronagalan.com