Stjärnglans på TSK:s första frukostträff

Marta Vieira da Silva, världens kanske bästa fotbollsspelare på damsidan, kom till Teckomatorp i fredags. Det var i samband med att Teckomatorps SK hade sin första frukostträff med sponsorer.  

Med sig hade Marta, som spelar i FC Rosengård, även Therese Sjögran, Sveriges mesta landslagsspelare och tidigare landslagsspelaren Hanna Marklund, numera bland annat expertkommentator på TV4.  Att de kom till Teckomatorp har att göra med att TSK:s ordförande, Håkan Wifvesson, också är ordförande i FC Rosengård.
Frukostträffen lockade cirka 50 personer.

Bilden ovan: Celebert besök i TSK.S klubbstuga. Marta, Therese Sjögran och Hanna Marklund var på plats när TSK höll frukostträff med sponsorer i förra veckan. I förgrunden syns Sten-Inge Lundborg som har hand om klubbens sponsorer. Foto: Christer Söderstierna

”Det var verkligen fint besök i Teckomatorp idag”, säger Jan Zielinski som är engagerad i klubben. Här tillsammans med Therese Sjögran, Marta och Hanna Marklund. Foto: Privat