80-talet i ny tappning i vårens skomode

För dom som var med när det begav sig är trenden i vår tydligare än den varit på länge. Retroflirtar är ett ständigt återkommande tema, men vårens skomode skäms inte för sitt ursprung. Trenden genomsyrar det mesta i vår, men det finns självklart en ny knorr på det hela.

Strukturer som i spets, hålmönster, guld, paljetter, fransar, dragkedjor och tofsar som pryder främst de lite mer klassiska modellerna. Lätta, bekväma sulor med sportigt inslag återfinns i alla varianter och nu när våren hägrar är det sneakers och låga kängor och stövletter som dominerar. Wittings skor som har kanske södra Sveriges mest välsorterade butik har precis börjat fylla hyllorna med vårens nyheter, och dom är många och fräscha.

Fyndläge hos Wittings
Har du ännu inte tröttnat på vintern eller vill fynda inför nästa då ska du kika lite extra på Wittings lagerrensning. Just nu säljs i stort sett alla stövlar och en massa kängor ut för 300 eller 500 kronor. Det är dessutom 50% på hela Riekers höst- och vintersortiment.