All-Elektro – allt inom el

Få företagsnamn är sådär självklara så att du bara inte kan ta miste på vad dom pysslar med och All-Elektro som nyligen etablerat sig i Landskrona är ett av dom få. Med ett brett arbetsområde inom el och installation har Helsingborgsföretaget nu landat i sin filial på Gubbhögsgatan i Landskrona. Även om kunderna redan fanns i Landskrona har etablering visat sig vara ett riktigt bra drag.

Att anlita en elektriker är egentligen inga konstigheter, det finns många duktiga, men när det börjar bli flera olika teknikområden, smalnar plötsligt utbudet. Det snart 50 år gamla företaget All-Elektro har över åren samlat på sig både kunskap, erfarenhet men framförallt extremt kompetent personal. Idag har man ett 30-tal anställda förutom de två ägarna VD Görgen Jönsson och Martin Strandberg och fortsätter ingången av jobb
i samma takt som nu kommer man bli ännu fler innan detta året har nått sitt slut.
Trots att det var ett etablerat företag de två kompisarna Görgen och Martin köpte har man redan hunnit växa en del. Främst genom en ökad orderingång och därmed högre omsättning, men också genom förvärv.
– Vi vill främst växa organiskt, menar VD Görgen Jönsson.
Att växa organiskt innebär just att man växer genom det egna arbetet och inte genom att man köper upp andra företag. Etableringen i Landskrona var ingen slump.
Sedan länge har man många kunder i Landskrona med omnejd. För att kunna serva dessa bättre genom att finnas nära till hands hoppas man nu på ännu fler och med tanke på utvecklingstakten här i stan är det troligt scenario.

Snabbare service
Max Östberg som är platsansvarig i Landskrona ser bara fördelar med att finnas på plats i Landskrona.
– Vi får hela tiden mer att göra och det känns som att befintliga kunder uppskattar att vi finns på orten med snabbare service och närhet till uppdragen som en naturlig följd.

I de gamla kasernerna har man gjort omfattande installationer av både el, fiberanslutningar och larm.

När Papperstidningen besöker All-Elektro ute på en arbetsplats är det i de gamla kasernerna man just nu arbetar.
– Äldre byggnader kräver betydligt mer än att bara dra elen. Det är många hänsyn som ska vägas in, i synnerhet i K-märkta byggnader som dessa, berättar Görgen Jönsson.
Men det är inte första gången man tar sig an specialuppdrag som dessa. I Landskrona finns även installationerna kring Landskrona museums fotoutställning på meritlistan. Till de lite mer ordinära uppdragen man gjort här finns bland andra Verkstadsskolan, omklädnings-rummen på IP men också badet i Härslöv.
Kunderna varierar och självklart blir det mycket jobb som underleverantör till byggfirmor och fastighetsägare, men både bostadsrättsförening och privatpersoner anlitar All-Elektro. Genom avtal med till exempel Öresundskraft installerar man också fiberanslutningar hos både företag och i privata hus-håll.

Max Östberg är platsansvarig i Landskrona där All-Elektro nu letar nya kollegor.

Tryggt val
All-Elektro är helt enkelt heltäckande och som privatperson är dom ett tryggt val. Utbildad personal och dessutom med takpriser som gör att du alltid vet vad maxbeloppet blir. Rot-avdragen gör mindre seriösa aktörer ointressanta som alternativ och med de nya reglerna som troligtvis kommer krävs behöriga och yrkesgodkända installatörer, så fort det handlar om el. Den utvecklingen gagnar naturligtvis företag som All-Elektro eftersom all personal är behörig.
Framtiden för All-Elektro och deras etablering i Landskrona ser mycket ljus ut och nu håller man som bäst på att leta efter nya kollegor för att kunna hinna med alla jobb som kommer in. Man har dessutom blivit godkända för kommunal upphandling här i Landskrona något som kommer ge ännu fler möjligheter till uppdrag här i stan.
Vill du komma i kontakt med All-Elektro eller veta lite mer om vad dom kan erbjuda rekommenderas ett besök på deras hemsida all-elektro.se/ där du hittar det mesta.

Bilden ovan: Från vänster Max Östberg, Martin Strandberg och VD Görgen Jönsson.

HISTORIK

  • 1971 startade Olle Lundahl, Leif Möller, Hans Sjölin och Rolf Olsson All-Elektro. Sedan starten har företaget präglats av ägarnas höga kompetens inom tillverkningsindustri och frystekniska anläggningar.
  • 1993 köptes Olle Lundahl och Leif Möller ut och Hans Sjölin och Rolf Olsson drev därefter framgångsrikt verksamheten vidare. Våren 2011 hittade Hans Sjölin och Rolf Olsson sina efterträdare och sålde All-Elektro AB till de nuvarande ägarna Görgen Jönsson och Martin Strandberg.
  • Att bolaget funnits i snart 50 år innebär en samlad kunskap och en hantverksskicklighet som endast erfarenhet ger. Men nya områden och ny teknik utvecklas ständigt och All-Elektro är och har alltid varit ett företag som tar till sig av ny teknik med fördel för sina kunder.