Bjuder in föreningarna till Landskronakarnevalen

Landskrona har ett rikt föreningsliv. Många människor i vår stad arbetar ideellt för att Landskronas invånare ska ha tillgång till fritidsaktiviteter, underhållning, ett socialt liv eller kanske hjälp och stöd. Föreningarna bidrar i stor utsträckning till att öka stadens utbud och attraktionskraft.

Landskronakarnevalen är ett stort evenemang som sätter Landskrona på kartan vilket i praktiken innebär att det är ett ypperligt tillfälle att visa upp allt staden har att erbjuda. Bilden av Landskrona som en dynamisk och spännande stad kommer närmare sanningen om föreningarna finns representerade i karnevalen.
– Vi vill ha med så många det bara går och bjuder därför in föreningarna till ett möte där vi berättar om karnevalen och där alla får en chans att träffas och prata idéer, säger Johanna Winhag representant för Landskronakarnevalen..

Tidigare år har Landskronakarnevalen haft cirka 250.000 besökare vilket gör den till en fantastisk plattform för föreningarna att nå ut med sin verksamhet och hitta fler medlemmar.

Måndagen den 13 februari klockan 18.00 är alla föreningar välkomna på en fika på Landskrona Dansstudio. Det är inte för sent att anmäla sig till mötet, bara skicka ett mail till johanna@landskronakarnevalen.nu.

– Tillsammans kan vi göra Landskronakarnevalen 2017 till den bästa någonsin, hälsar karnevalsstaben.