Kick off för Landskronagalan

I förra veckan samlades organisationen bakom Landskronagalan tillsammans med några av de större sponsorerna på Pumphuset för en gemensam kick off.

Under en smaklig frukost presenterade galakommittén vad man fram till dags datum har hunnit med. Trots en liten organisation är man i år väl förberedda. Den 21 april samlas man i Landskrona Idrottshall som för en kväll förvandlas till en riktigt glamorös festlokal där man hyllar prestationer ur näringsliv och idrott.
Göran Green inledde frukosten och välkomnade alla och lämnade sedan över ordet till Niclas Lundblad som också var värd för frukosten. Niclas berättade lite om de saker som var klara och bokade, hur årets meny ska se ut, vilken underhållning som var bokad för kvällen, men också att man i år kommer öppna tidigare för läktarplatserna. Man håller som bäst på att administrera biljettförsäljningen och inom någon veckas tid kommer man presentera årets försäljningsställen. När det gäller läktarbiljetterna har LISA gett föreningarna ett unikt erbjudande där de får behålla hälften av biljettens pris om de vill sälja biljetter för sin förenings räkning. Vilka föreningar som är aktuella för detta är ännu inte klart, men så fort vi vet kommer ni kunna läsa det i Papperstidningen och här på papperstidningen.se.
Niclas berättade också att årets konferencier blir Ola Selmén, som garanterat kommer hålla både låda och smilet uppe på publiken.
Nytt för i år är att allmänheten får vara med och ge förslag till nomineringar.
Sponsorerna som deltog i kick off-frukosten ställde lite frågor och var nöjda och belåtna med hur utvecklingen och planeringen såg ut.
Det kommer bli en fantastisk gala i år. Fjolårets gala var under omständigheterna mycket bra, men det var en extremt kort startsträcka för det ideella gäng som tog på sig den omfattande uppgiften att arrangera galan. I år har man en helt annan framförhållning, men också rutinen och erfarenheterna efter förra året.