Komiskt familjedrama med Panikteatern

Nästa fredag, den 3 mars, kommer Uppsalabaserade Panikteatern till Landskrona teater med sin uppsättning av ”Två systrar och en begravning”. Uppsättningen beskrivs som ”Ett familjedrama g om drömmar och förhoppningar i katastrofal kollision” och mycket musik utlovas. Handlingen kretsar kring två systrar, Violett och Eva, som återförenas efter moderns död.. Violett har ett liv som sångerska i Stockholm bakom sig, men med en dalande stjärna. Eva har plikttroget stannat kvar och drivit familjens K-märkta pensionat, som även det förlorat mycket av sin strålglans. De båda har helt olika syn på vad som nu ska hända med pensionatet… För regin står Alexander Nordström som trots sitt svenskklingande namn är en svenskättad rysk regissör, sedan 20 år bosatt i Sverige. Han har bland annat varit teaterchef i Novosibirsk. I rollerna finns Margareta Björkman, Maud Nyberg, Per-Anders Strand och Erik Lindholm. Förställningen börjar klockan 19, biljetter via tickster.com