Livesänt dokumentärkoncept på Kulturskolan

Under våren står ABF och Kulturskolan i Landskrona som värd för konceptet ”Doc Lounge Live”. Det är livesändningar av dokumentärfilmer som visas i kulturskolans lokaler på Nygatan 6, samtidigt som de visas på Doc Lounge i Malmö. Doc Lounge finns sedan många år som ett dokumentärfilmskoncept i Malmö och Lund, som förutom visning av filmerna också med samtal med regissörer och andra gäster.
Först ut i år var dokumentären ”The Promise” om ett uppmärksammat rättsfall från Virginia i USA, där dottern och hennes pojkvän dömdes för mordet på hennes föräldrar. Den visas tisdagen den 7 februari med start 18.40, biljetter säljs från 18.15. Nästa visning är den 4 april, då chilenska ”The Grown Ups” visas. Biljettpriset är 80 kronor, eller 60 kronor för student/pensionär.