Nu ska Röstånga turistbyrå fyllas hela året

Turistbyrån i Röstånga har öppet mellan påsk och mitten av oktober varje år. Nu ska kommunens näringslivs- och turismenhet titta på hur den kan användas under den del av året då den står tom. Det uppdraget väntades kommunstyrelsens arbetsutskott ge till näringslivs- och turismenheten i måndags.

– Det som gör ont i mig, är att den står tom halva året. Det är en fantastisk lokal, säger Katarina Borgstrand, näringslivs- och turismchef.
Hon vill bjuda in företag och föreningar till en öppen diskussion om vad man kan göra där, hur man kan göra lokalen till en ”reseanledning”.
– Det är en tillgång för Röstånga, men också för hela kommunen, säger hon.

Bilden ovan: Vad kan Röstånga turistbyrå fyllas med, när själva turistbyrån är stängd halva delen av året? Det ska kommunen nu titta på, gärna tillsammans med företag och föreningar, berättar Katarina Borgstrand, näringslivs- och turismchef.