Ola Selmén till Landskronagalan

Den 21 april är det dags för årets upplaga av Landskronagalan. Det är dessutom 10-årsjubileum och organisationen bakom jobbar stenhårt för att skapa en oförglömlig kväll där idrotts- och näringslivets höjdpunkter lyfts fram.

Konferenciern har en avgörande roll för hur kvällen uppfattas då han guidar publiken genom kvällens evenemang och prisutdelningar.

Det är därför extra roligt att konstatera att man i år kommer ha Ola Selmén, ett riktigt underhållningsproffs, på scenen.

Ola Selmén född i Helsingborg men numer är Malmö hemorten. Ola arbetar bland annat som programledare på SVT och det har blivit inte mindre än 250 barn- och ungdomsprogram sedan starten 2002. Han är också en av sex personer som utgör underhållningsprojektet Världens snabbaste allsång. Olas energi, humor och värme passar väl in på galan precis som hans hjärta för sport.

Mer om Ola Selmén kommer du kunna läsa om i nästa veckas Papperstidning.