Oslipad humor tillbaka även i vår

Stå upp-turnén Oslipat har kommit till Landskrona teater under några säsonger nu, och det gör den även under våren. På torsdag, den 23 februari, blir första tillfället, och då är det Petrina Solange, Thanos Fotas och Nicklas Runsten som står på scenen. Petrina Solange är vid det här laget en etablerad stå upp-are, Nicklas Runsten beskrivs av arrangörerna som ”kvällens rookiekomiker” och Thanos Fotas som ”namnet på allas läppar i Stockholm”. Hans stil beskrivs som ”ärlig, utmanande och vild”. Förställningen börjar klockan 20 i teaterrestaurangen, biljetter via tickster.com.
Den 23 mars är nästa tillfälle. Då är det Anders Johansson, Simon Svensson, Carl Stanley och Angelica Cisalli som kommer till teatercaféet. Humorvåren avslutas med Robin Paulsson den 20 april, kanske mest bekant som talkshowvärd för SVT i programmet ”Robins”. Samma kväll uppträder även David Sundin och Hanna Katsler Mölstad.