Testa formen på trivsamt träningslopp

Löparsäsongen har precis dragit igång och kanske har du tagit fram löparskorna ur garderoben. Varför inte testa formen inför vårens och sommarens lopp på Söderåsens halvmara lördagen den 18 mars? Då är det dags att anmäla sig nu.

Det är fjärde gången som träningsloppet genomförs och det är öppet för alla, oavsett om man är medlem i Söderåsens FK eller inte.
Startavgift är 75 kronor, medan det är gratis för klubbens medlemmar. Att bli medlem kostar dock endast 100 kronor per år. Startavgiften sätts in på bankgiro 457-9694 senast den 9 mars. Glöm inte att ange namn på inbetalningen. Efteranmälan i mån av plats sker på plats och kostar 100 kronor.
Mer info kan du få på mejl info@soderasen.org, telefon 0418-442 117 eller facebooksidan Söderåsen halvmaraton 2017.
För den som inte vill springa så långt som 21 kilometer, finns det möjlighet att korta av loppet till cirka 12,2 kilometer.
 

Bilden ovan: Söderåsens halvmara 2016. Foto: Bengt Larsson