Årets BoISare 2016 – Philip Andersson

I torsdags höll Landskrona BoIS årsmöte och i samband med detta utsågs Årets BoISare 2016.

Josefssons Kanna som är ett vandringspris gick denna gång till mittbacken Philip Andersson för sina insatser i BoIS under förra säsongen. Juryns motivering till utmärkelsen är: ”Fortfarande en stor talang som fortsätter att utvecklas. Ger alltid 100 procent. Fin spelförståelse och gör sällan misstag. En försvarsklippa som tog stort lagansvar och bidrog mycket till lagets förbättring under 2016. Kaptensbindeln i år har han förtjänat.

Foto: Bert Lundqvist

”Drogba” spelklar för BoIS
Nigerianske anfallaren Ojevwe ”Drogba” Akpoveta är nu, efter att Migrationsverket gett tillstånd spelklar för Landskrona BoIS.
Eftersom pappersexercisen med Migrationsverket inte varit klara har ”Drogba” fått avstå de tre tävlingsmatcher som spelats. Han spelade dock i matchen mot Lödde och gjorde då mål. Premiärmatchen var i lördags när BoIS mötte Värnamo.
BoIS har skrivit ett korttidskontrakt med Drogba vilket gäller till och med juli, men kan förstås förlängas.