BoIS-profil skriver på för DIF

BoIS- och Landskronaprofilen Jonas Olsson flyttar hem till Sverige. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt för allsvenska toppklubben Djurgårdens IF. Det skriver klubben på sin hemsida.

I Premier League-klubben West Bromwich Albions har Jonas Olsson spelat 225 matcher och gjort 13 mål under sina nio år där.

– De största minnena jag har av Djurgården är ju när jag var i Allsvenskan själv under föreningens storhetstid. Det var alltid svåra matcher minns jag och sedan har jag ju pratat mycket om Djurgården med Kim och Isak under min landslagstid. Dessutom spelade min pappa för Landskrona och hans bäste kompis var Claes Cronqvist som spelade i Djurgården på 60-talet och alltid talade väl om dem. Så jag har bra koll på DIF, säger han till klubbens hemsida.


Foto: DIF Fotboll

Jonas Olsson
Född: 10 mars 1983
Längd: 193 cm
Tidigare klubbar: Landskrona BoIS, NEC Nijmegen, West Bromwich Albions och nu Djurgårdens IF.
Landskamper: A-landskamper 25, U21-landskamper 19

Foto högst upp: Jonas Lundin/Arkiv