Brygghuset Finns Wheat Blanc – årets veteöl

Att våga är nyckeln till framgång, åtminstone om man tittar på Brygghuset Finns ärofyllda resa. Naturligtvis ligger det mycket hårt arbete bakom, men utan nytänkande och viljan att prova andra vägar hade dom inte varit där dom är idag.

Under Uppsala Beer & Whiskyfestival blev deras senaste tillskott i sortimentet Wheat Blanc utsedd till Bästa Veteöl. Bryggningen som är gjord på samma jäst som används för att till exempel producera Champange har man lyckats brygga en frisk veteöl som verkar tilltala många. Wheat Blanc kommer den 17 mars släppas nationellt i en begränsad upplaga på utvalda Systembolag och har du väntat på en riktigt god veteöl, så har du förmodligen hittat en ny favorit.

Grattis säger vi på Papperstidningen till Brygghuset Finns välförtjänta utmärkelse.

Bild privat.