Du kan nominera till Papperstidningens pris

Till Papperstidningens eget pris, Årets Landskronaambassadö,r har du fortfarande chansen att nominera din egen favoritkandidat.

Till och med den 28 mars kan du gå in på hemsidan landskronagalan.com fylla i formuläret och skicka in det till galakommittén. Den 29 mars kommer vi att presentera de tre utvalda kandidaterna på papperstidningen.se. Där kan alla som vill rösta på sin favorit och se till att den personen blir utsedd till Årets Landskronaambassadör.
Kriterierna för de nominerade är som följer:
”Landskrona, genom att via sin gärning vara en varm förespråkare och glädjespridare för och i staden. Landskronaambassadören ser till att sätta staden på kartan samt skapar intresse och nyfikenhet för Landskrona.”

Den 14 mars var sista dagen för att nominera personer och företag till årets näringslivspriser. När dessa är sammanställda kommer vi presentera dom här i Papperstidningen samt på papperstidningen.se.