Gott och blandat på årets Landskronagala

Den 21 april är det dags för Landskronagala och det märks, inte minst på artistvalet, att man satsar lite extra i samband med att man firar 10 år.

Tre nya artister blev klara för galan veckan som gick och tidigare var det bekräftat att metalbandet Eleine var klara.
De tre nya som tillkommit är Maja Gullstrand som även gästade galan 2016. Maja har med sig saxofonisten Tomas Jonsson ett magiskt framträdande utlovas.

Kim Bergkvist.

Högaktuella Landskronatjejen Kim Bergkvist gästar också. Kim sågs i A Little Night Music på Ye Olde Rose and Crown Theatre i London och har nyligen avslutat ett kontrakt som sångsolist på kryssningsfartyget AIDA Aura och så sent som i fredags vann Kim en deltävlingen i SMASK. Den 27 maj är det finaldags i Arvika men innan dess kommer hon alltså stå på scenen i sin hemstad Landskrona.
Efterlängtat och för många ett kärt återseende blir det när den mjukrockande Jonas Wernefort kliver upp på scenen. Efter sin bejublade miniturné tillsammans med Dan Hylander tillika spelningen på Landskrona Teater är det många som längtar efter att höra mer av det nya material som släpps på en fullängds-cd i maj. Med lite tur får galabesökarna några smakprov.

Jonas Wernefort.