Premiärdags för Trädgårdsidylls nya butik

På lördag den 11 mars är det dags för Malin Tegbrink att slå upp dörrarna till sin andra butik.

I samarbete med Lars Bengtsson och Bengtsson Marksten har det byggts en helt ny butik med tillhörande trädgård i direkt anslutning till den stora utställningen som sedan tidigare finns hos Bengtsson Marksten strax norr om väg 17 längs väg 110. Malin har länge velat utveckla sin butik i Häljarp men av utrymmesskäl har det inte riktigt fungerat, så när denna möjlighet öppnade sig blev det naturligt att öppna en butik till. Den nya butiken kommer vara mer koncentrerad kring trädgården och växter att plantera utomhus.
Några dagar innan öppning är det bråda tider, men Malin känner att läget är under kontroll och mest av allt ser hon framemot att träffa både nya och gamla kunder.

Visste du att: Hos Trädgårdsidyll satsar man på att kunna leverera 100 % svenskodlade växter och blommor. I dagsläget klarar man cirka 90 % men Malin tror att man snart är heltäckande och dessutom med ett utbud som till största delar kommer från odlare inom en 10-milsradie.

Bilden ovan: Malin på plats i höstas när planteringar och byggnationer av den nya butiken satte igång på riktigt.