Serietvåan SST NET Falcons damer avslutar hemma på söndag

SST NET Falcons damlag har gjort en riktigt bra säsong och ligger nu tvåa i serien. På söndag den 5 mars är det säsongsavslutning och man möter då Gantofta IBK på hemmaplan i Landskrona IH.
På SST NET Falcons hemsida har lagkaptenen Hanna Johansson gjort en summering inför säsongens sista match.

”Då var det dags för säsongens sista match, och vi hoppas så klart på en fartfylld och rolig match. Sista matchen är inte betydelselös för oss då vi har chansen att knipa andraplatsen före Röke. I och med förra helgens vinst mot just dessa ligger vi nu ett poäng före och chansen till andraplatsen i egna händer. Det skulle vara riktigt skönt att för en gångs skull hamna över Röke i tabellen.”

”Vi hade som mål att hamna topp 3 i år och det har vi nått, även om det blev lite av en besvikelse att vi inte tog hem förstaplatsen då vi hade allt i egna händer fram till matchen mot Malmhaug. Det ville sig inte riktigt och vi föll både mot Malmhaug och Lund Elit. Trots detta så tycker jag vi gör en mycket bra säsong. Vi är obesegrade på bortaplan och vi har nått ett av de mål som jag själv hade satt upp inför säsongen; att ta poäng mot alla lag!”

”Detta är min första säsong i klubben och jag kan inte säga annat än att jag har stormtrivts. Spelarna och ledarna har verkligen välkomnat mig med öppna armar och organisationen bakom ska ha en stor eloge för allt de gör, så många som hjälper till med allt det där som inte riktigt syns men som gör att allt fungerar. Det gör att vi spelare och ledare kan fokusera på det vi ska göra.”

Hanna skriver också att laget också vill tacka alla som kommit och hejat på oss och gjort så att man tagit hem segern i publikligan.

De skönaste segrarna från säsongen som gått – enligt Hanna.

  • Malmhaug borta 3-4. Efter att ha legat under hela matchen så vänder vi sista 10 minutrarna och tar hem segern i denna jämna match.
  • Röke borta 3-2. Här är vi i ledning hela matchen men Röke kommer ikapp och sätter 2-2 när det återstår 2 minuter av matchen. Vad jag har förstått så har vi tidigare säsonger haft svårt att hålla en ledning när motståndarna väl börjar knappa in, men det har vi definitivt ändrat på denna säsongen och när det är ca 1 minut kvar sätter vi 3-2.
 På bild Hanna Johansson, lagkapten i SST NET Falcons. Foto: Henrik Nordell.