Smygpremiär för Trädgårdsidylls nya butik

Imorgon lördag den 11 mars slår Trädgårdsidyll upp portarna till sin nya butik på Ettvägen mellan Asmundtorp och Tågarp. Papperstidningen fick vara med när Malin Tegbrink och hennes kollegor bjöd in till en smygpremiär.

Det var en härlig samling av vänner, bekanta, kunder och en och annan tidningsmänniska som fick möjlighet att mingla, njuta av bubbel men mest av allt ta del av den nyöppnade butikens gröna, sköna innehåll. Trädgårdsidylls nya butik får en lite annan inriktning än den befintliga i Häljarp. På Ettvägen kommer man nämligen lägga större tyngdpunkt på trädgården och utomhusmiljöer men också erbjuda lite själslig lisa genom den stora trädgården som finns i anslutning till butiken.

Det ska bli spännande att följa utvecklingen och om allt går som planerat kommer Trädgårdsidyll på Ettvägen bli en oas dit man både kan åka för att handla växter, redskap och andra trädgårdsprodukter men också för att få en stund av ro och välbehövlig inspiration.

Vi på Papperstidningen vill passa på att gratulera Malin Tegbrink och hennes kollegor till en mycket trevlig och lovande start efter hårt slit med renoveringar och byggnationer och inte minst planteringar!