Snart dags för Landskronagalan

Vi minns 2016
En av fjolårets topp-tre-upplevelser från Landskronagalan var när Josefine Olsson nyopererad i ryggen ledsagades av två vänner upp till scenen för att ta emot LISAs Guldmedalj.

Josefine Olsson, Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening har tävlat framgångsrikt ända fram till början av 2016. En medfödd ryggskada krävde en steloperation av ryggen och med den är också tävlingskarriären över. Det gav naturligtvis ett extra speciellt skimmer när hon med mycket möda tog sig upp på scenen för att motta priset. Det var nog inte ett enda öga torrt under den stunden.
Prisutdelare var Stadsdirektör Stefan Johansson och LISAS ordf. Gunnar Nilsson och motiveringen löd:
Under 2015 har hon vunnit samtliga individuella nationella tävlingar i rytmisk gymnastik i Sverige. Hon har totalt dominerat svenska RG, blivit Svensk seniormästarinna och vann dessutom samtliga guld vid Svenska Cupen i Göteborg. Inför EM i maj var hon Gymnastikförbundets enda kandidat och till VM var hon ”ankare” i laget. Hon har tävlat mycket internationellt under året och deltagit i Världscupen och Grand Prix.

Kajsa Johansson bloggar om Landskronagalan
Nu står det klart att Landskronabloggerskan Kajsa Johansson, eller KajsaLinnea som bloggen heter, kommer blogga före, under och efter Landskronagalan.
Kajsa är 20 år och utbildad makeupartist, sambo med Robin som blir hennes make under nästa år. Hennes blogg handlar om livets frågor, härlig, nytt och läcker mat, ångest över att inte vara nog bra eller nog snygg, dom svåra valen och en ung kvinnas syn på sig själv och sin kropp. Utlämnande och ärligt med en allvarlig underton fast med livsglädjen och insikten om livets värde som motvikt.
Anledningen om varför hon valt att blogga om Landskronagalan, är med största sannolikhet precis som hon själv skriver på sin blogg;
” Som en del av Landskrona galan 2017 så vill jag lyfta galan och berätta för er vad det är och vad galan betytt för mig. Landskronagalan är ett av Landskronas mest omtyckta evenemang som har syftet att lyfta och hylla idrottsprestationer och prestationer inom näringslivet. En väldigt viktig gala om ni frågar mig.
Alla sammanhang som lyfter människor står jag mer än gärna bakom.
Landskronagalan firar dessutom 10 år nu 2017. Wow.”


Biljetter till Landskronagalan

Det är bara en månad kvar till den tionde Landskronagalan är det dags att säkra sin biljett.
På dessa ställen hittar du dom:

  • LINC
  • Puls arena
  • Pumphuset
  • Mötesplats Borstahusen
  • Hemmakväll Landskrona
  • Matbiljetten kostar 595 kr. Vinpaket 295 kr. Läktarbiljett 100 kr.