Spin of hope samlar in pengar till barncancerfonden

Den 25 mars är det dags för årets upplaga av Spin of hope. Det hela startade för några år sen och innebär i praktiken att man som privatperson, kompisgäng eller företag kan anmäla ett lag som under åtta timmar cyklar på en spinningcykel.

Anmälningsavgiften för att delta går oavkortat till Barncancerfonden, precis som pengar för sponsorpaket eller fikakorgar gör. Samma dag är det i runda slängar 150 olika föreningar som kör samma arrangemang i samma syfte. I Landskrona är det återigen Friskis & Svettis som arrangerar och målet är att få ihop 25.000 kronor till Barncancerfonden.
Är du eller någon du känner sugna på att bidra till något jätteviktigt oavsett om ni vill ”spinna” eller inte kan du läsa mer här bokacykel.se/ om hur det går till.