Vårnyheter hos Påulander Design

Det räcker att gå förbi butiken så får man vårkänslor. Utanför är det pyntat med vårblommor och läckra nyheter och går man in finns det både mode för kvinnor och mode för heminredningen på hyllorna. Definitivt ett besök värt för den shoppingsugne.
Wittings Riekerkatalog
Under vecka 13 kommer Wittings stora vår- och sommarfolder med Riekers alla nyheter. Rieker som har ett heltäckande program av moderna, bekväma och prisvärda skor. Modeller finns för alla smaker och urvalet är enormt. Missa inte Wittings Riekerspecial i din brevlåda eller besök butiken redan idag.

 

 


Annelle
Det är inte bara de fina skyltarna som är nya hos Annelle. Förutom vårnyheterna från modehus som Gerry Weber, Masai och Pernilla Wahlgren har Christin Holm nu också ett litet sortiment av skor i butiken. Christin köpte ifjol en butik i Ängelholm och med den fick hon ett skosortiment på köpet.