Veteraner sponsrar Glumslövs FF

Efter att Glumslövs FF A-lag något oväntat fick en fribiljett till division 3 sv. Götaland så har före tagit initiativet till en ”Guld- eller 100-klubb”.

– När vi fick veta att styrelsen var beredda att göra denna satsning utan att det skulle gå ut över dam- och ungdomsverksamheten, så var vi också beredda att hjälpa till, säger Enzio Pettersson initiativtagare till både veteranklubben och sponsringen.

Efter snart fyra veckor har man skrapat ihop mer än 90 medlemmar. För ett minimum av 300 kronor får dessa ett guldkort vilket ger fri entré till både herr- och damlagets hemmamatcher under 2017. Målet är att få ihop 50.000 kronor och man har därför förlängt anmälningstiden för nya medlemmar.

– Så det finns plats till fler, säger Mats Andersson som också deltar i jakten på fler medlemmar.

Den 2 mars då veteranerna mötte  A-lagets tränare Fahrudin Karisik och deras lagledare Lars Hansson gavs lite förhandsinformation.  Än en gång underströk man att denna satsning på spel i div 3 inte fick äventyra övrig verksamhet, dessutom framgick det att man vill hålla en så lokal profil som möjligt när det gäller spelare.

Till och med den 15 mars har man man nått sitt mål med råge.

 

För närvarande har man passerat 55.000 kronor och det är nu en bra bit över 100 sponsorer. Veteranerna planerar att överlämna en check med de insamlade pengarna i samband med Glumslöv FFs seriestart i div. 3 den 17 april klockan 15.00.