Yasmine kommer till Svalöv

På torsdag drar Socialdemokraternas i Svalöv studiecirkelverksamhet för år 2017 igång. Då kommer riksdagsledamoten Yasmine Larsson till Folkets Hus.

På torsdag den 9 mars klockan 18.30 inleds studiecirkelserien med riksdagsledamoten Yasmine Larsson på Folkets hus i Svalöv. Yasmine sitter i Riksdagens Socialutskott och hon kommer att guida genom de lagar som omger människor med funktionsnedsättningar. Ingen föranmälan krävs men har du Facebook är Socialdemokraterna tacksamma om du går in och letar upp evenemanget som ligger på deras sida och bockar för att du kommer: https://www.facebook.com/events/225144401285367/

– Till 2017 års studiecirkelsverksamhet hoppas vi på fler diskussioner och ökat intresse för dagspolitiken och har tagit till en ny metod för att nå så många som möjligt. Där kommer vi bland annat att avhandla de olika diskrimineringsgrunderna i så kallade storföreläsningar. En del av dem kommer att ske i anslutning till andra möten där vi även kommer att bjuda in allmänheten.
Till dessa föreläsningar kommer vi att bjuda in riksdagspolitiker, landstingspolitiker och experter på området, men även den expertis som vi har själv inom arbetarekommunen, skriver ordförande Anders Svärd (S) i ett pressmeddelande.

Den här serien skulle inletts den 19/1 med Kent Härstedt vilket tyvärr fick ställas in. Men nu är det nytt datum och resterande kvällar för året ser ut så här:

22/5 Kent Härstedt pratar om ”feministisk utrikespolitik- en motvikt till Trump?”
14/9 Lena Emilsson pratar ”skolpolitik- behövs det?”
19/10 Niklas Karlsson pratar ”klass och skattepolitik-oförenligt eller varandras förutsättningar?