Amanda från Glumslöv tog brons i J-EM

Papperstidningen har tidigare skrivit om Glumslövstjejen Amanda Gadds framgångar inom bowlingen. Nu fortsätter kloten rulla hennes väg. I mitten av april tog hon brons med landslaget i junior-EM i Helsingfors i fyrmannalag.

Det har varit extremt kul och en häftig upplevelse. Jag har nog inte riktigt förstått vad jag har fått vara med om ännu. När jag kommer hem och får landa lite tror jag att det sjunker in, sa Amanda Gadd till webbsajten Swebowl.se strax efter tävlingarna.

Med sig därifrån fick de åtta svenska juniorerna med sig sammanlagt sex medaljer.

Amanda Gadd var med i fyrmannalaget som tog brons.

Jag tycker att det har gått bra, jag är nöjd med min prestation. Lagdistansen är jag mest nöjd med att ha varit med och bidragit till en medalj. Det var vårt stora mål, sa Amanda Gadd.