Använd påsken till att rösta på din favorit

Om någon timme är det dags för oss på Papperstidningen att skicka det sista av nästa veckas tidning till tryckeriet. Sedan är det dags för oss alla att ta lite påskledigt och förhoppningsvis både njuta av våren, påskgodis, familj och vänner. Men precis som för oss kan det bli förmycket av ledighet och då är det roligt att hitta på något. Påsken är fylld av konst och utflyktsmål men det är också en tid för att pynta och påta hemma i täppan. Troligtvis kommer du även få en stund över då du absolut inte vet vad du ska göra och då ska du ta tillfället i akt och gå in och rösta på din egen favoritkandidat till den nyinstiftade titeln Årets Landskronaambassadör. Omröstningen hittar du här Rösta på Årets Landskronaambassadör.

Med detta vill vi passa på att önska er alla en riktigt glad påsk!