Gymnaster slipade tävlingsformen i Bukarest

Det är ett hektisk vårprogram för gymnasterna i Landskrona Kvinnliga GF, med den ena tävlingen som avlöser den andra. Nyligen Aphrodite Cup i Athen, och nu senast Irina Deleanu Cup i Bukarest i Rumänien, dit LAGF:s Oliva Kristensson Nilsson och Meja Engdahl Peterson åkte tillsammans med två andra landslagstjejer. Båda presterade bättre än i Athen enligt tränaren Jenny Engdahl, men Oliva Kristensson Nilsson råkade ut för ett litet missöde under fredagen med sitt program i tunnband, eftersom hon tappade detta utanför tävlingsytan i sista kastet och fick avsluta programmet utan. Lördagen var dock den egentliga tävlingsdagen och visade både Olivia och Meja god form utan större missöden. Konkurrensen var dock hård och vann gjorde två ryska gymnaster, en junior och en senior.

Bilden ovan: Lite fritid mellan tävlingarna blev det under Irina Deleanu Cup i Bukarest. Här syns Oliva Kristensson Nilsson och Meja Engdahl (mitten) framför parlamentsbyggnaden i Bukarest Winny He (vänster) och Alma Wikström (höger) som även de är landslagsgymnaster. Foto: Privat