Lions skänker leksaker till barnen på Kvinnohuset

Den 9 april inhandlade Lions Club Landskrona/Citadella en mängd leksaker på Leksakshuset tillsammans med Julie Bergman. Julie är en i personalen på Kvinnohuset i Landskrona och hon hade med sig en lång önskelista som barnen på boendet hade skrivit.

Idag har man totalt 17 barn som är mellan 6 månader och 15 år och leksakerna de inköpta leksakerna tillgodoser allas behov. Önskelistan bestod bland annat av serviser till den befintliga spisen, lera, tuschpennor, kritor, pedagogiska målarböcker och små bollar för de allra minsta. Pengarna som användes är de medel som samlats in i samband med förra årets Luciafirande.
Lions nästa stora event är den stundande Familjemässan som äger rum på söndag den 23 april i Idrottshallen i Landskrona. Årets tema är MAT och besökare kommer att få möjlighet till avsmakning av lite av varje.

Cornelia Opitz-Reinholdz

Bilden ovan: Fr vänster Ingrid Persson, Lions Club Landskrona/Citadella, Julie Bergman, Kvinnohuset i Landskrona, Ingegerd Persson, Lions Club Landskrona/Citadella.