LTA kammade hem flera medaljer på Malmö Open

I helgen var Landskrona Taekwondo Akademi (LTA) och tävlade i Malmö Open i Baltiska hallen, Sveriges största endagstävling. De kom hem med både guld, silver och bronsmedaljer.

Där fanns deltagare från Sverige, Danmark och Norge. LTA hade 20 stycken tävlande på plats, varav 14 tävlade för första gången.

Gabriel Berg gjorde seniordebut trots sina 16 år. Lillebror Noel Berg, nyss fyllda 14 år, som blev Nordisk mästare i våras, vann sin kadettklass enkelt. Det innebär att han får tävla i juniorklassen även han ett år tidigare.

– Alla vann inte sina matcher eller lyckades ta medaljer men av erfarenhet vet jag att om de fortsätter och kämpar så kommer medaljerna, jag är jättenöjd och stolt över allihop, säger tränare Johan Berg i ett pressmeddelande.

Resultat från Malmö Open från LTA:s tävlande

Noel Berg – Guld
Melissa Tairovska – Silver
Nicky Henriksson – Silver
Tofan Batak – Silver
Albert Carlsson – Brons
Laura Hadruos – Brons
Adem Krasnic – Brons

Bild till höger: På gruppbilden saknas en del aktiva men från vänster nedre rad syns: Love Ågren, Danell Nadarevic, Tilda Gulin, Albert Carlsson, Lara Hadrous, Alice Carlsson, Noomi Berg, Hannah Ramberg. Och övre raden från vänster: Tofan Batak, Nicky Henricksson, Gabriel Berg, Noel Berg, Adem Krasnic, Melissa Tairvoska samt coach Emil Basic. 

Bild till vänster: Lara Hadrous i röd väst, gör debut och tog brons medalj i minior klass.