Nu är det påskpyntat på stan

Prognosen för helgens väder ser lovande ut, och just i helgen är det mycket som händer på stan. Handlarföreningen Landskronasamverkan arrangerar ”Vår i Landskrona” med ett flertal aktiviteter som äggjakt för barn, utställningar, matlagningsevent och kundvagnsrace. I helgen är det också officiell invigning av Erikstorps kungsgårds nya satelitrestaurang i Stadshuset, och under söndagen återinvigs Sofia Albertina kyrka efter den över året långa och grundliga renovering som kyrkan genomgått. Kanske passande då att det blivit lite extra påskfint på stan, med fjädrar, plastband och annan dekoration genom försorg från kommunens gata/park/trafik-avdelning.

Mer om Vår i Landskrona kan du läsa HÄR
och mer om återinvigningen av Sofia Albertina kyrka kan du läsa HÄR

Bilden ovan:Så här ser det ut vid Landskrona station sedan torsdagseftermiddagen.