Ny chans att vinna en TV – träffa oss under Vår i Landskrona

Tidigare under dagen uppmanade vi er läsare att inte missa något av allt som händer i Landskrona imorgon och på söndag. Har vi ännu inte lyckats övertyga er om att ge sig ut i minglet på stan kanske ett möte med oss på Papperstidningen kan locka…

Jaså inte det…

Men om du handlar för minst 300 kronor i någon av stadens butiker imorgon, ska du ta med dig ditt kvitto till oss där vi finns precis utanför Speakers Corner. Då kan nämligen du bli en av tio som får ett presentkort värt 200:- att shoppa ytterligare för. Alla som besöker oss med sitt inköpskvitto är dessutom med i utlottningen av en sprillans ny platt-tv av valfritt märke och modell. Presentkortet på hela 8750:- gäller hos Perfekt här i stan.

Så om inget annat på stan lockar besök i alla fall oss. Vi ses!