Vårmarknad i Häljarp hos Trädgårdsidyll

Det händer mycket i företaget Trädgårdsidyll. För bara ett par månader sedan öppnade man sin andra butik på Ettvägen norr om Asmundtorp. Den nya butiken har större inriktning mot trädgård och utemiljö, medan butiken i Häljarp fortsätter med samma sortiment och utbud som tidigare.

Malin Tegbrink har väldigt många järn i elden, men hon älskar sitt jobb och det märks.

Sedan starten har Trädgårdsidyll årligen arrangerat en mycket välbesökt vårmarknad och det är inget undantag i år. Den 29 april är det dags för Vårmarknad i Häljarp hos Trädgårdsidyll. Butiken med det där lilla extra för den som gillar blommor och grönt omkring sig har redan hunnit få några år på nacken. Året har startat i full fart för Malin Tegbrink och hennes anställda då hon för bara några månader sedan slog upp dörrarna till ytterligare en butik. Ute på Ettvägen norr om Asmundtorp huserar Trädgårdsidyll nu en i ordets rätta bemärkelse en trädgårdsidyll vägg i vägg med bland annat Bengtsson Marksten.
Tanken med den nya butiken är att ha ett renodlat trädgårdsutbud, samt en vacker trädgård där människor som kommer för att handla eller titta kan bara vara och njuta av kraften växter, natur och frisk luft ger. Planerna för butiken på Ettvägen är många, men just nu är fokus på Vårmarknaden i butiken i Häljarp.
För många har det blivit lite av tradition att besöka Trädgårdsidylls Vårmarknad och precis som tidigare kommer det finnas lokala hantverkare och företagare på plats. Butiken kommer vara laddad med härliga växter och blommor och om vädret tillåter kommer man förhoppningsvis kunna ha en hel del sommarblommor på plats. Det blir både perenner och ett-åriga växter och Malin garanterar att det även blir lite extra bra erbjudanden denna dag.
Är man fikasugen bjuds det kaffe, te och kakor och blir man riktigt hungrig finns det korv att köpa. Klockan 12.00 är det extra bra läge att slå sig ner och äta eller fika för då kommer nämligen Rönnebergakören på besök och sjunger in våren med gamla klassiker men säkert en och annan överraskning.
Vårmarknaden i Häljarp startar 10.00 och slutar 15.00. Även butiken på Ettvägen håller öppet denna dag.
Missa inte Vårmarknaden precis som tidigare år brukar det bli en kanondag för hela familjen med mingel, mys och en hel del inspiration.

För dig som inte besökt butiken i Häljarp tidigare hittar du den på Axeltoftavägen 62 i Häljarp.
Mer info om Trädgårdsidyll, de två butikerna, vad man kan hjälpa till med och vad som händer framöver hittar du på www.tradgardsidyll.se
Klockan 12.00 under Vårmarknaden i Häljarp kommer Rönnebergakören på besök och sjunger in våren.